Att bo i ett semesterparadis

Nu råder åter lugnet. Höstlugnet. Efter fina dagar på stranden med badande människor, lekande barn i strandbrynet, färgglada parasoller nedstuckna i sanden, fikakorgar, picknickfiltar, badlakan, samtal, skratt, skrik, glädjetjut och diverse plastleksaker överallt är nu stranden öde och tom. Vågorna sköljer upp på stranden, några fåglar letar insekter i sanden, andra flyger över havet, doften av hav och ljudet av vind och vågor är det som råder nu.

Sommaren är över för denna gång. Härligt att alla dessa människor hittade hit och njöt av den fina stranden, badade i havet och tillbringade sin semester här. Hoppas de tagit med sig trevliga minnen från den gångna sommaren. Nu är vi några få kvar som kan njuta av stranden och våra fina omgivningar på ett annat sätt.

Trafiken är långsammare, bara ett fåtal bilar passerar, för varje dag minskar antalet husvagnar på campingen. I skog och mark är stigarna upptrampade, men nu möter vi ingen där.

Det är ett privilegium att få bo i ett paradis året om. Paradiset är sina årstider och de är alla lika vackra.