Om oss

Sedan december 2014 bor familjen Callenbring på Stora Juleboda Gård. 
Här har vi äppelodling, hagar, skog, strand och hav. Vi bor här med våra hundar, gotlandsfår, hästar och katter. Vår gård är Krav-certifierad vilket innebär att allt är kontrollerat enligt Krav:s regler. Att det vi gör är ekologiskt är viktigt för oss, djuren och miljön. Att bruka jorden och sköta djuren i samspel med naturen är ett givet val för oss.

Vår vision är att fler människor ska kunna köpa svensk, ekologisk frukt och bär.

Vår filosofi är att vi ska odla frukt och bär av hög kvalité. Arbetet för att nå dit börjar med valet av äppelsorter och bärplantor. Vi arbetar för ett hållbart företagande där vi ingår i ett större sammanhang med så liten milköpåverkan som möjligt.

På gåren säljer vi våra lammskinn, våra ägg, vårt lammkött, hundmat (färskfoder från Mush), hundvalpar och frukt och bär i säsong.

Djuren gör ett fint jobb i hagarna, håller vårt vackra landskap öppet, gödsla marken och ger liv till omgivningarna.

Vi bor precis vid Österlens vidsträckta stränder och det är en av de delar som vi älskar mest med gården. Att gå, springa eller rida längs havet eller på det vidsträckta Ravlundafältet är vardagsupplevelse som förgyller livet här. Juleboda är en liten prick på en karta, en liten, liten del av Skåne, men framförallt är det en plats på jorden.