En dröm

En dröm blev verklighet under 2014. Den började med en tanke som blev till många samtal, som blev ett sökande på nätet som blev verklighet efter många turer hit och dit. Känslor som svallande upp och ner. En dröm som satte hela vår verklighet i gungning. Vi svajade fram och tillbaka innan vi landade med våra fötter i den skånska myllan mitt i en äppelodling, med en bit strand, en del skog, en del hagar, stort underbart hus och ett litet lagom stort stall.

Att vandra i bland äppelträd, sitta och titta ut över havet, se hundarna leka i vattenbrynet eller rida en tur på Ravlundafältet har blivit vår vardag. Vår plats på jorden har flyttat från en fin gård till en annan. Redan efter så här kort tid känner oss hemma här, här vill vi bo. Den nya hembygden är underbar och vacker. Nya kontakter ska knytas, nya marker ska upptäckas, nya stigar ska trampas, nya kunskaper ska inhämtas. Allt är spännande och roligt.